Minden ami lakásfelújítás, szobafestés, burkolás.

Minden ami lakásfelújítással kapcsolatos, kisebb nagyobb munkálatokra, olcsón és gyorsan. Budapest egész területén. Szinte azonnali kezdéssel vállaljuk lakások, házak, irodák teljes körű felújítását.

Festés!

 

 

 

ÚJ lakás vásárlása esetén legfőbb vágyunk, hogy Új szinekel és az előző tulajdonos nyomait,tüntesük el, és kedvünk szerint alakítsuk ki új lakásunkat, amelynek alapja a falak újra festése. Ha a lakás általános állapota jó, egy tisztasági festés csak tovább növelheti komfortérzetünket (3-5 évente egyébként is javasolt a festés, hiszen ennyi idő alatt megfakulnak a színek, és a bepiszkolódás, ill. a különböző festési technikák alkalmazása egyedivé varázsolja lakásunk helyiségeit.

1.     EFFEKTFESTÉS

Fodrozott, dinamikus hatást kelthetünk egy rongy segítségével, bájos mintákat készíthetünk a már meglévő alapszínre.

A Héra DESIGN Effekt festék mediterrán, rusztikus hatást kölcsönöz a falnak. Használható kis falrészlet díszítő festésére, de akár egész fal festésére is, Ez tuóbbit mutatjuk be, illetve a filmből az is kiderül, hogy a Héra DESIGN Effekt festékkel elronthatatlan a festés.

Mintát több nagy kereskedönél lát.

  KOPTATÁS

Hasonló a helyzet, mint a rongytechnikánál, de a tengeri szivacs használata miatt eltérő textúrát kapunk.

 

Eltérő szinekkel

 Elterjedt a szomszédos falak eltérő színűre való festése. A sötétebb szinü festékkel mindig a szoba napsütéses oldalát fessük ki, így a másik, világosabb árnyalat használatával a fénytelen részek is beláthatóbbak lesznek. Horizontális tagolás esetén mindig a világosabb árnyalatot használjuk a felső részre, míg a sötétebb árnyalattal az alsó részt fessük. Ha ez nálunk nem lenne előnyös, egyes helyekre széles függőleges csíkokat lehet festeni, ha alacsonynak tartjuk a helyiséget (hiszen optikailag növeli a magasságot) vagy vízszintes sávokat is festhetünk, amennyiben a helyiség szélesítésére törekszünk.

 

Klasszikus stukó diszek

A stukkódíszek még mindig kedveltek a hagyományos stílust szeretők körében! Az egyszerűbb lécekkel egyszerűen díszíthetjük a mennyezetsarkokat, de látjuk, hogy akár egy lámpatest  LED vagy spot szerű lámpa testekek lahat beépiteni keretezésére is felhasználhatóak. A jobb kézügyességgel rendelkezők igazán egyedivé tehetik a mintás dekorléceket - a felületi minta antikolásával kedvünkre alakithatjuk a felragasztott stukkókat!

Festékfajták

A zománcfesték, azaz a fényes olajfesték a fémek és a faanyagok hagyományos festéke. Előnye, hogy kemény, magasfényű réteget ad, azonban lassan szárad. Csepeg, ennek ellenére a szakemberek előszeretettel ajánlják, mert ecsettel és kis teddy hengerel szebben eldolgozható és fényes. Szép munkához minimum egy, ezután jöhet egy rétegben a fényes fedőréteg. Minél sötétebb a kívánt szín, annál több zománcfesték kell felkennünk.A selyemfényű festék belső falakra, fára és fémre használható. A matt és tojáshéjfényű festék drága, ezért is fontos a gondos ecsetkezelés, viszont a végeredmény látványos, Az új felületeket védő-, a már festetteket alapozó réteggel kell átvonni, mert így kapunk tartós színalapot.

Falakra és mennyezetre leggyakrabban vizes diszperziós festéket érdemes használni. Nem annyira kopásálló, mint az olajfesték, de könnyebben kezelhető és sokkal gyorsabban szárad. Sem hígítóra, sem ecsetmosóra nincs szükség. Az alapozás is elmaradhat, de több réteget kell felvinnünk, ha szép felületet szeretnénk. Ha a korábbi festék nem túl sötét, két réteg rendszerint elegendő, de a legújabb festékeknél már egy is. Ezek a festékek kaphatók gombásodást, penészedést, páralecsapódást, sőt, szennytaszító változatban is.Az akril alapú, úgynevezett akrildiszperziós zománcfestékek nem csillognak annyira, mint az olajfesték, de sokkal hamarabb száradnak és szinte szagtalanok. Kapható gyorsan száradó akril alapozó is, így egy nap alatt akár három réteget is felvihetünk

 

Szolgáltatásaink:

  • Festés, mázolás, tapétázás

  • Hideg, meleg burkolás, parkettacsiszolás, szőnyegpadlózás

  • Térburkolatok készítése (Viacolor)

  • Villanyszerelés

  • Víz és fűtésszerelés

  • Gipszkarton és látszóbordás állmennyezet szerelés

  • Utólagos homlokzat szigetelés (Dryvitozás)

  • Kőműves munkák: ablak, ajtó átépítése, áthelyezése; vakolás; ajzat betonkészítés

  • Kertépítés

 

 

Varga Sándor

Cim: Budapest. XVlll. ker Tövishát utca 49

Tel: 0630-473-7907

Email: varga.n.sandor@gmail.com

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 173
Tegnapi: 198
Heti: 173
Havi: 3 214
Össz.: 282 478

Látogatottság növelés
Oldal: SZOBAFESTÉS
Minden ami lakásfelújítás, szobafestés, burkolás. - © 2008 - 2018 - epiteszek.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: villanyszerelési árak kiállásonként - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »